fredag27 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Kronans Droghandel startar kundtidning

Publicerad: 30 augusti 2010, 08:09
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:41

Kronans Droghandel startar en kundtidning som ska distribueras i samtliga butiker. Peter Paunovic står för annonsförsäljningen.

Ämnen i artikeln:

TidningskompanietMetro

MS

Martin Schori


Tidningen, som ännu inte har ett namn, ska tryckas i 25 000 exemplar, sex till åtta gånger per år, och produceras av Tidningskompaniet.

– Jag inledde samarbete med Tidningskompaniet när jag startade med mitt bolag i våras och vi kontaktade Kronans Droghandel med den här idén. Och de nappade, säger Peter Paunovic.

Samtidigt rekryterar Tidningskompaniet Ann Orlin som redaktör för tidningen. Hon kommer närmast från Metro, där hon varit sedan 1995, senast i rollen som redaktionschef.

Peter Paunovic var tidigare säljchef på Metro och därefter på annonspaketet D2D. I april i år lämnade han D2D för att starta eget.

– Jag har även, via Annonsbolaget i Göteborg, uppdraget att sälja alla reklamytor på Skavsta. Jag förhandlar också med en person som jag vill rekrytera, säger Peter Paunovic.

Tidningskompaniet har också anställt Nicklas Segerqvist från Mentor Online. Han blir webbdesigner till Stockholmskontoret.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev