Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

"Klassiska Båtar" får längre liv

Publicerad: 10 Januari 2011, 08:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:26

Albinsson & Sjöberg relanserar tidningen ”Klassiska Båtar”.


Ämnen i artikeln:

Albinsson Sjöberg

Båttidningen gavs ut för första gången 2007, då under förlagets titel "Nostalgia Special".

Nu blir "Klassiska Båtar" en fristående titel, och får en utgivningstakt på fyra nummer per år. Tidningen riktar sig till både män och kvinnor med ett intresse för gamla båtar.

– Vi gav ut två nummer på prov till en början under "Nostalgia Special". Men sedan kände vi att det gick så bra att vi gjorde den som en egen tidning, säger Katarina Ketzénius, kommunikationschef på Albinsson & Sjöberg, som menar att det finns ett visst behov för den.

Hon beskriver tidningen som ett ”livsstilsmagasin för båtentusiaster”. Tidningen kommer att innehålla råd och tips kring klassiska båtar, som exempelvis hur man renoverar och underhåller, samt ska även bidra med inspiration.

– Den kommer ge nytta åt läsarna i deras hobby. Jag tror att tidningen känns helt ny och fräsch, och det är en bättre tidning för de riktiga båtentusiasterna, säger Katarina Ketzénius.

Chefredaktör för tidningen är Anders Vaernéus.

Det första numret gavs ut den 22 december 2010. Nästa nummer väntas komma i slutet av mars. "Klassiska Båtar" distribueras via Tidsam, och säljs som både lösnummer och prenumeration.

Ardalan Samimi

Ämnen i artikeln:

Albinsson Sjöberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.