Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Jusek byter namn på tidningen

Publicerad: 20 mars 2015, 09:33
Uppdaterad: 31 augusti 2016, 07:32

Akademikernas fackförbund Jusek byter namn på sin medlemstidning. I mars kommer den sista utgåvan av Jusektidningen ut, från april byter den namn till Karriär.


Christina Öst har varit chefredaktör på Jusektidningen sedan i oktober.

– Vi vill hitta den minsta gemensamma nämnaren bland våra läsare. Vi kommer samtidigt vidga begreppet karriär. Karriär innebär så mycket mer än att snabbt klättra i hierarkierna, säger hon i ett pressmeddelande, och fortsätter:

– En livskarriär i balans innefattar i dag ofta att man under en period har större fokus på barn och familj och unnar sig att fokusera utanför jobbet en tid. Det vill vi ska synas i tidningen också.

I samband med namnbytet får tidningen också en ny design. Detta görs i samarbete med mediebolaget Iris Media.

En nysatsning på att attrahera annonsörer kommer också att göras. Adviser AB tar över textannonsförsäljningen i tidningen och på webben.

– Vi kommer att fokusera hårt på att skriva om det som intresserar och berör våra läsare. Vi vill förmedla glädje och inspiration tillsammans med hög trovärdighet och tydlig närvaro i läsarens vardag, säger Christina Öst.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.