Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag28.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Jubel på Bonnier Tidskrifter

Publicerad: 24 November 2010, 13:04
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:30

Elin Kling och Jonna Bergh Wahlströms tidning "Style By" drog in 540 prenumerationer på en dag.


Ämnen i artikeln:

Style ByElin KlingBonnier Tidskrifter

– Det är jag mer än nöjd med. Och då hade vi ändå tekniska problem under några timmar mitt på dagen, säger Jonna Bergh Wahlström till dagensmedia.se.

Erbjudandet är rabatterat - priset var 99 kronor för tre nummer - men samtidigt är det fyra månader kvar till lansering.

– Det verkar vara ett stort intresse för tidningen, det säger de även på annonsavdelningen. Det har varit lågkonjunktur ett tag i det här segmentet och folk verkar vara glada för att det händer något, säger Jonna Bergh Wahlström.

Samtidigt saknar ni inte konkurrenter i nischen?

– Jag talar ogärna om konkurrenter. Alla magasin konkurrerar med varandra, men även med tv och andra typer av medier. Det är kul att skapa lite buzz magasinshyllan.

Elin Kling kommer vara mycket synlig i tidningen, enligt Amelia Adamos väl beprövade metod med M-Magasin.

– Jag vill inte låsa fast mig med att hon ska vara på varje omslag. Men det är väl ingen kvalificerad gissning att hon ska vara synlig. Hon ska jobba lite som Amelia, och vara med lite överallt i tidningen.

Att Elin Kling och moderedaktören Columbine Smille redan har byggt upp trogna läsarskaror genom sina bloggar, tror hon har betytt mycket för förhandsintresset.

– Det hade varit svårt utan Elin och Columbine, säger Jonna Bergh Wahlström.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.