Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Jessica Almenäs till Tara: "Ni borde skämmas"

Publicerad: 13 mars 2015, 06:40
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:08

TV4-profilen Jessica Almenäs rasar mot Taras "totalt sönderretuscherade" omslagsbild – på henne själv.


I det senaste numret av Tara är det "Let's Dance" programledare Jessica Almenäs som pryder omslaget. När Jessica Almenäs själv såg bilden kunde hon dock knappt tro sina ögon.

Bilden är nämligen fem år gammal. Och dessutom så hårt retuscherad att Jessica Almenäs knappt kände igen sig själv.

" Helt ärligt Tara, det här tycker inte jag är okej. Såg bilden och undrade själv vem det var. Den är minst 5 år gammal och TOTALT sönderretuscherad. Finns inte en enda likhet med mig på den där bilden. Man undrar hur den som valde den tänkte egentligen? Tara, ni borde skämmas. #tara #WTF", skriver Jessica Almenäs på Instagram.

Ann Fredlund är chefredaktör för Tara. I ett mejl till Nöjesbladet skriver hon att tidningen inte retuscherat bilden och att den köpt från en bildbyrå.

En förklaring som Jessica Almenäs inte köper:

" Tara säger alltså att de inte alls har retuscherat bilden utan köpt den så där från bildbyrån. Mja, jag vet inte. Döm själva. #tara #taragate #WTF", skriver hon i ett nytt inlägg på Instagram.

LÄS MER:

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.