Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Jennie Knutsson går till Aller Media

Publicerad: 6 mars 2019, 14:01

Jennie Knutsson blir kommunikationschef på Aller Media.

Jennie Knutsson lämnar rollen som vd på Juno PR för Aller Media, där hon blir kommunikationschef.


Ämnen i artikeln:

Aller MediaJuno PR

Aller Medias nya kommunikationschef började sin karriär i pr- och kommunikationsbranschen på Prime 2006. Jennie Knutsson har också varit kontorschef och kundansvarig på Edelman-Deportivo och rekryteringskonsult på Hammer & Hanborg. Senast kommer hon från rollen som vd på Juno PR.

– Mediebranschen befinner sig i en spännande förändringsresa och Aller media är en koncern med en bra position och stora möjligheter framåt. Jag tror skarpt på renodlingen av varumärkesportföljen i medieverksamheten som går ut på att skapa innehåll för kvinnor. Det här är ett drömjobb för mig som gillar media och det ska bli väldigt kul att börja, säger Jennie Knutsson i ett pressmeddelande.

Bodil Ericsson Torp, som är Aller Medias koncern-vd, är glad över att ha rekryterat Jenny Knutsson till nycklepositionen som kommunikationschef:

– Aller Media har en stark position på marknaden och den ska vi bli bättre på att förmedla. Uppdraget är att stärka Aller Medias relationer till viktiga målgrupper genom en mer engagerad dialog, inte allra minst våra befintliga och framtida medarbetare. Vi inleder en intensifierad agenda gentemot kommande talanger. Jennie har ett starkt driv och engagemang för en kommunikation som ger ett substantiellt värde i affären, säger hon och lägger till:

–  Hon bär med sig en stor erfarenhet och bredd från kommunikationsbranschen. Jennie kommer att utveckla koncernens kommunikation med helt nya perspektiv, det ser jag fram emot.

 

 

 

Janne Naess

Reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Aller MediaJuno PR

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev