söndag26 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Influencerduo till Elle Decoration

Publicerad: 5 juli 2019, 07:17

Pella Hedeby och Andrea Brodin.

Foto: Aller Media

Pella Hedeby och Andrea Brodin ansluter sig till Elle Decoration.

Ämnen i artikeln:

InstagramInfluencerElleBloggare

Janne Naess

janne.naess@dagensmedia.se


Pella Hedeby är inredare och stylist och gör bloggcomeback på elledecoration.se efter ett drygt års bloggpaus och arbete på annat håll.

 – Från och med mitten på augusti så hittar ni mig på elledecoration.se igen – fylld av energi och med nya framtidsplaner. För den som vill så smygstartar jag redan nu under semestern, säger Pella Hedeby i en kommentar.

 En helt ny rekrytering är Andrea Brodin som flyttar sin blogg till elledecoration.se. Andrea har synts som inredare i flertalet tv-produktioner och arbetar bland annat som stylist, konferencier och moderator.

 – Min blogg har legat på olika plattformar sedan starten 2011, jag ser verkligen fram emot att bli en del av en större plattform och att få bli del i ett så framgångsrikt team. Influencer marketing är så stort idag så det känns viktigt att jobba med personer som förstår affären gentemot kund men som också kan mitt varumärke, kommenterar hon.

 Ida Antebro är head of influencer marketing på Aller Media kommenterar rekryteringarna:

 – Både Andrea och Pella kommer att stärka vår kommersiella affär ytterligare, inte minst den kreativa affären. Båda är otroligt erfarna och proffs ut i fingerspetsarna så det ska bli oerhört roligt att jobba med dem framöver, säger hon.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev