Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag26.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Improveme blir magasin

Publicerad: 17 Maj 2011, 13:40
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:10

Skönhetssajten Improveme har fått utgivningsbevis för ett magasin med samma namn.


Ämnen i artikeln:

Daniel Nyhlén

Magasinet ska ges ut 4-12 gånger per år och första numret är planerat till hösten.

– Vi är duktiga på skönhet och hälsa och vi ser hos våra annonsörer att det finns ett stort sug efter en printversion av vår sajt, säger Daniel Nyhlén, vd på improveme.se.

Exakt hur tidningen ska se ut eller vad den ska innehålla är inte klart, men det ska bli ett exklusivt magasin med en målgrupp på över 35 år, berättar Daniel Nyhlén som troligtvis blir chefredaktör för magasinet.

– Vi kommer att ha en rad samarbeten så upplagan blir nog ganska så hög. Som det ser ut nu kommer vi också att behöva anställa mer personal.

Nyligen släppte Bonnier Tidskrifter skönhetstiteln Visage och tjejtidningsveteranen Kicki Norman lanserade konkurrenten Daisy Beauty.

– Vi siktar på en snabbare utgivningstakt än Visage som initialt bara ger ut tre nummer. Vi strävar efter att bli ett mediehus inom skönhet och hälsa.

Improveme.se tittar också på möjligheterna att starta webb-tv, men Daniel Nyhlén är förtegen om satsningen.

– Webb-tv är en väldigt intressant marknad, men jag kan inte avslöja alltför mycket detaljer. På lite över fyra år har vi gjort en fantastisk resa på nätet så jag hoppa på samma utveckling i övriga kanaler.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Daniel Nyhlén

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.