Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Icanyheter och Market tappar vd

Publicerad: 9 augusti 2017, 12:18
Uppdaterad: 9 augusti 2017, 12:18

Marit Nordkvist, vd och chefredaktör på Hakon Media.

Hakon Medias vd och chefredaktör slutar.


Marit Nordkvist har varit vd och chefredaktör på Hakon Media, som bland annat ger ut branschtidningarna Icanyheter och Market, de senaste tre åren. Nu väljer hon att sluta.

– Jag har känt mig sugen på en ny utmaning så efter en viss process med mig själv och diskussioner med styrelsen och ägarna så har jag valt att säga upp mig, säger Marit Nordkvist till Dagens Media.

Marit Nordkvist började redan 2001 på dåvarande Icaförlaget och har sedan dess även jobbat som chefredaktör och publisher för Formas facktidningar.

Hon ska jobba kvar på Hakon Media under sin uppsägningstid och räknar med att lämna någon gång i november.

– Jag har tagit Hakon Media från ingenting till vad bolaget är idag, och vi håller bland annat på med en stor digital transformation på Market. Så jag känner att jag har uppnått mina personliga mål så det ska bli roligt att göra något nytt.

Exakt vad det nya blir är dock ännu inte klart.

– Jag vet inte vad jag ska hitta på. Jag har fortfarande mycket att ge inom mediebranschen. Men de senaste tio åren har jag jobbat mycket med organisationsutveckling, affärsutveckling och ledarskap och de bitarna tror jag säkert att jag kan plocka med mig in i vilken bransch som helst.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.