Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Ica:s tidning Buffé får en egen sajt

Publicerad: 17 april 2015, 11:35
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:04

Rörligt material och fler utsvävande artiklar. Det är något som Buffés nya sajt ska innehålla, enligt Samuel Young på Ica.


Ämnen i artikeln:

ICA

I samband med tidningen Buffés 20-årsjubileum släpps tidningens egna sajt. Mycket av tidningens innehåll kommer att läggas upp. Men det kommer också att bli en del nyheter.

– På webben kommer vi att kunna sväva ut mer. Tar vi fram ett grillreportage till tidningen kanske vi kan lägga upp någon film från det eller några extra recept på sajten, säger Samuel Young, chef för digital kommunikation på Ica, till Dagens Media och fortsätter:

– Tidningen kommer självklart att finnas kvar, men nu ska artiklarna kunna läsas även av de som inte prenumererar på Buffé.

Sajten släpps officiellt på måndag när det nya numret av tidningen kommer.

– Det här är ett naturligt steg att i en digital era. Jag tycker faktiskt att det är konstigt att Buffé inte har funnits digitalt innan. Det tycker nog våra kunder också, säger Samuel Young och fortsätter:

– Det är en investering för oss att synas och att därigenom skapa fler nöjda kunder.

Även i tidningens nya nummer kommer det märkas att Buffé fyller 20 år. Bland annat kommer de bästa recepten ur tidningens historia publiceras.

Buffé är Ica:s medlemstidning och når, enligt sajten själv, över två miljoner svenska hushåll.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

ICA

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.