Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Hon tar över Mama

Publicerad: 20 april 2015, 12:40
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:04

Vi Föräldrars Louise Bratt Tidmarsch efterträder Linda Öhrn Lernström.


Ämnen i artikeln:

Bonnier

Det blir Louise Bratt Tidmarsh, chefredaktör på Bonniers andra föräldratidning Vi Föräldrar, som tar över som ny chefredaktör på Mama när Linda Öhrn Lernström går till Kit.

Det berättar Linda Öhrn Lernström för Dagens Media.

Louise Bratt är för tillfället föräldraledig men börjar på Mama i augusti, när Linda Öhrn Lernström lämnar tidningen.

Hon tar även över som chefredaktör på Family Living.

Louise Bratt Tidmarsh var chefredaktör på Veckorevyn fram till 2011 när hon tog över Vi Föräldrar. Hon efterträddes på Veckorevyn av Linda Öhrn Lernström, som hon nu alltså efterträder på Mama.

– Jag är väldigt glad över att det är just Louise som tar över rodret på mama och Family Living. Med sin långa erfarenhet som chefredaktör från bland annat både VeckoRevyn och Vi Föräldrar har hon en perfekt mix med sig för att fortsätta det fina jobb som Linda har gjort, skriver Åsa Rydgren, publisher för familj, mode och mat på Bonnier Tidskrifter, i ett mejl till Dagens Media.

Vem som tar över som ny chefredaktör för Vi Föräldrar är inte klart. Sara Tuncel är tillförordnad chefredaktör under Louise Bratt Tidmarsh föräldraledighet.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bonnier

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.