Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Hon blir ny försäljningschef på Fokus

Publicerad: 13 februari 2019, 14:00

Helena Taube Rehnmark blir Fokus nya försäljningschef.

Foto: Pressbild

Den 19 februari tillträder Helena Taube Rehnmark som försäljningschef på Fokus: "Hennes kunnande kommer väl till pass", säger chefredaktör Claes de Faire.


Ämnen i artikeln:

FokusClaes de Faire

Nu står det klart att Helena Taube Rehnmark blir ny försäljningschef på Fokus. Chefredaktör Claes de Faire är glad över rekryteringen.

– Att toppa laget med Helena Taube Rehnmark känns kul. Hon kommer med sin energi och sitt driv bidra till att göra Fokus ännu bättre. Vi utvecklar många spännande områden just nu och där tror jag att hennes kunnande kommer väl till pass, säger han i ett pressmeddelande. 

Tidigare har Helena Taube Rehnmark bland annat varit försäljningschef på Bonnier Magazines & Brands, annonsdirektör på Forma och försäljningschef på Bonnier Publications. 

– Att få vara med och bygga vidare på en gedigen och lönsam affär känns fantastiskt. Mitt uppdrag kommer vara att jobba med de befintliga affärerna och samtidigt hitta nya sätt att utveckla affären, säger Helena Taube Rehnmark i pressmeddelandet. 

Den 19 februari tillträder Helena Taube Rehnmark sin nya post. Fokus avgående försäljningschef Petra Jängnemyr börjar som KAM-säljare på Esri Sverige AB.

John Söderberg

Reporter

john.soderberg@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

FokusClaes de Faire

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev