Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Hon blir ny chefredaktör för Elle

Publicerad: 4 November 2014, 10:32
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:23

Hermine Coyet Ohlén avgår - modechefen Cia Jansson tar över


Elles chefsredaktör Hermine Coyet Ohlén slutar efter fem år på posten. Hon efterträds av modechefen Cia Jansson.

– Hermine har gjort ett fantastiskt jobb under många år med Elle. Men, jag är glad över att det självklara valet fanns internt hos oss på Aller media. Cia Jansson är en naturlig efterträdare som kommer att stärka och fortsätta utveckla Elle som Sveriges ledande modemagasin, säger Bodil Ericsson Torp , vd på Aller Media till elle.se.

– Hermine har gjort ett otroligt jobb med att göra Elle till det självklara valet för modeintresserade kvinnor. Det är en hedersam uppgift att nu få förvalta och utveckla det arbetet, säger Cia Jansson.

Hermine Coyet Ohlén har en lång historia på Elle. 1992 började hon som redaktionschef och har sedan 1996 varit ansvarig utgivare för tidningen.

Hermine Coyet Ohlén är också initativtagare till Ellegalan och har vunnit flera priser, bland annat som Årets journalist. Hon kommer att fortsätta arbeta för Aller Media med nya utvecklingsprojekt.

Anton Andersson

anton.andersson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.