Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Hon blir Aller Medias nya kommunikationschef

Publicerad: 26 November 2014, 08:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:21

Kristina Hagbard får uppgiften att leda Aller Medias kommunikationsarbete.


Kristina Hagbard har bland annat arbetat som global pr-manager på Absolut Vodka och kommer senast från den egna pr- och kommunikationsbyrån Mobilita.

– Jag har alltid älskat tidningar. Tack vare mina tidigare uppdrag känner jag till Aller media väl från utsidan. Det här var ett uppdrag som kändes rätt i min mage redan från början. Fantastiska produkter och en spännande utmaning. Jag ser fram emot att få bidra i den förändringsresa som just nu Aller media befinner sig i, säger Kristina Hagbard i ett pressmeddelande.

Hon kommer att ansvara för extern och intern information på företagsnivå. Hon utgår från Stockholm och ingår i företagsledningen.

– Jag är glad över att Kristina börjar hos oss och är övertygad om att hon kommer att lyfta företagets kommunikation och bidra till att stärka vår affär ytterligare, säger Aller Medias vd, Bodil Ericsson Torp, i pressmeddelandet.

Kristina Hagbard tillträder tjänsten den 1 december.

Anton Andersson

anton.andersson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.