måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Heja livet-grundaren till Aller Media

Publicerad: 13 april 2022, 10:06

Emely Crona Stenberg grundade ”Heja livet” 2014 tillsammans med Caroline Levy.

Heja livet-grundaren Emely Crona Stenberg ansluter till Aller Medias kommunikationsavdelning. ”Emely har fått tydliga instruktioner att utmana oss att tänka nytt”, säger Jennie Knutsson, kommunikationschef på Aller Media.

Ämnen i artikeln:

Aller Media

Hanna Frick

hanna.frick@dagensmedia.se


Den 1 april anställdes Emely Crona Stenberg som corporate brand manager på Aller Media. Sedan 2014 har hon, tillsammans med Caroline Levy, drivit Facebookgruppen ”Heja livet”, ett socialt forum för alla som identifierar sig som kvinna. Idag har gruppen nära 132 000 medlemmar. Under åren har nätverket även gjort kampanjer för exempelvis Volvo, Lindex och Bröstcancerförbundet

LÄS ÄVEN: Aller Media planerar att bli en fullskalig influencer-byrå: ”En enorm förflyttning” 

I hennes uppdrag på Aller Media ingår att arbeta med företagets externa och varumärkesbyggande kommunikation. 

– Mitt ansvarsområde fokuserar på nytänkande samarbeten som stärker det externa varumärket och min förhoppning är att komma med nya infallsvinklar utifrån mina erfarenheter säger Emely Crona Stenberg, i ett pressmeddelande. 

Jennie Knutsson, kommunikationschef på Aller Media om rekryteringen:

– Vi är så glada att ha Emely på plats hos oss i kommunikationsteamet. Med sina många års erfarenhet av daglig och intensiv kontakt med kvinnor, att skapa kommunikation på kvinnors villkor och förstås att grunda och bygga ett så starkt varumärke som Heja Livet kan Emely starkt bidra till utvecklingen av Aller Medias kommunikation. De senaste åren har vi skruvat och gjort om mycket i vår kommunikationsagenda. Emely har fått tydliga instruktioner att utmana oss att tänka nytt och utveckla vår kommunikation ytterligare.

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev