Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Här driver Martin Melin med Hänt Extra

Publicerad: 17 mars 2015, 12:40
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:09

Då Hänt Extra skrev att Martin Melin dejtade en deltagare ur TV3:s "Ensam mamma söker" lade han upp en fejkad bild i sitt Instagramflöde.


Ämnen i artikeln:

Hänt Extra

Efter att Hänt Extra skrev att kändispolisen och Robinsonvinnaren Martin Melin har en romans med "Ensam mamma söker"-deltagaren My Martens reagerade han på Instagram. Han laddade upp en bild som han påstod var tidningens bevis för att de två hade varit på kärlekssemester.

Vissa av Martin Melins följare kommenterade på bilden och trodde att det var på riktigt. För Nöjesbladet bekräftar han dock att det var ett skämt.

– Jag tror nog att de flesta av mina följare på Instagram förstår att jag skämtar, säger han till Nöjesbladet.

Bilden har nu 1 694 gillningar på Instagram.

– När jag blir sur är jag inte den som går upp och slår in en dörr, utan då skämtar jag tillbaka. Då dissar jag deras bildbyrå. Det tycker jag att de kan ta, säger Martin Melin till Nöjesbladet och fortsätter:

– Jag har en avslappnad inställning och respekterar all media, för alla gör sitt jobb. Men nu har Hänt Extra publicerat två saker som inte stämmer.

 

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Hänt Extra

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.