Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag26.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Här är nya Cap&Design

Publicerad: 15 Februari 2013, 12:38
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:55

Den 18 februari dimper nya Cap&Design ner i prenumeranternas lådor. Bakom redesignen står Leon&Chris som även skapat formen för Way out west.


Ämnen i artikeln:

Way out West

– Efter att ha hört med våra prenumeranter vad de ville ha så kom vi fram till vilken typ av tidning vi vill göra. Målet med redesignen är att inspirera sveriges formgivare ännu mer. Att vara ett ”coffetablemagazine”. Tips och tricks som tidigare låg i tidningen kommer vi nu enbart att ha på webben berättar tidningens chefredaktör Carina Nilsson i ett pressmeddelande.

Nya Cap&Design har gått upp i format och fått en mer lättöverskådlig kunskapsdel. Dessutom lanseras samtidigt en ny mobilsajt med portfolios, bloggar och karriärartiklar.

Bakom redesignen står designduon Leon&Chris som även skapat formen för musikfestivalen Way out west.

–Vi vill fokusera på de spännande personer och formgivare som är med i tidningen. Formen ska lyfta fram dem, deras arbete och visa upp innehållet i större utsträckning än tidigare, säger Leon Martinsen från Leon&Chris i pressmeddelandet.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

Way out West

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.