Här är mamas nya rekryteringar

Malin Lundberg Aguilera, Maija Mårtensgård och Caroline Borg ska stärka upp tidningen mama. "Jag är väldigt glad över de här rekryteringarna", säger Louise Bratt Tidmarsh, chefredaktör på mama och Family Living.

Malin Lundberg Aguilera, tidigare chefredaktör på Plaza Kvinna, har rekryterats som ny redaktionschef på mama när företrädaren Elin Fundell, som varit redaktionschef på både mama och Family Living sedan 2014, går vidare till ny tjänst utanför Bonnier Tidskrifter.

Malin Lundberg Aguilera har lång erfarenhet inom tidnings- och modebranschen som chefredaktör på Plaza Kvinna sedan 2009 och börjar på mama 25 augusti.

Samtidigt rekryteras Maija Mårtensgård till mamas redaktion som redaktionschef på systertidningen Family Living.

Innan sommaren rekryterades även Caroline Borg, tidigare pr-konsult på mode- och livsstilsspecialiserade pr-byrån Patriksson communication, som redaktionell projektledare på mama och Family Living. Rollen är ny inom Bonnier Tidskrifter och knyter redaktionen närmare förlagets marknads-, annons- samt digitala avdelning.

– Jag är väldigt glad över de här rekryteringarna och att vi blir ett sådant starkt team på mama och Family Living i höst. Det är mycket nytt och spännande som händer med varumärkena – både med magasinen, den nya sajten för mama och flera andra digitala projekt och events i höst. Därför har det varit viktigt för mig att hitta rätt personer med stor erfarenhet av mode och livsstil och stark digital kompetens, säger Louise Bratt Tidmarsh, chefredaktör på mama och Family Living, i pressmeddelandet.

I juni lanserade mama en ny design på sin sajt och nyligen presenterades författaren och retorikexperten Elaine Eksvärd som ny bloggare på mama.nu.

I samband med den nya sajten lanserade mama även två appar – mama nu för alla som vill ha mama.nu och bloggarna i ett appformat och mama plus för prenumeranter som vill läsa tidningen i mobilen eller på läsplatta.

Amanda Törner

Reporter

Publicerad 2016-08-15 11.55Uppdaterad 2016-08-15 12.29

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: