Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Hänt Extra: ”Vi drar tillbaka tidningen från tryck”

Publicerad: 17 augusti 2011, 12:38
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:01

Hänt Extra hade precis lämnat tidningen till tryckeriet när nyhetsbomben om kronprinsessans graviditet briserade. Nu är den tillbakadragen från tryckeriet.


Ämnen i artikeln:

Hänt Extra

Dagensmedia.se lyckas haffa en mycket stressad Bo Liljeberg, chefredaktör på Hänt Extra, i flykten.

– Vi har skickat tidningen i dag och har precis ringt tryckeriet. För alla oss som skriver den här typen av stories är det här ungefär det största som kan hända, det här är storyn som alla har väntat på.

Av tekniska skäl kommer Hänt Extra bara att kunna göra om framsidan på tidningen och byta ut en sida där nyheten om prinsessgraviditeten kommer ligga.

– Vi räddades av gonggongen. Hade vi inte fått med den här nyheten vet jag inte hur jag skulle tillbringa tiden fram till nästa nummer.  

Kronprinsessans graviditet är som en skänk från ovan för de tidningarna som har tung bevakning av kungafamiljen. Hänt Extra kommer vika många av sina sidor åt den blivande tronföljarens färd mot födseln.

– Det här är en händelse som vi har väntat på lika ivrigt som svenska folket och vi vet att det här är vad de har väntat på, en baby.

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

Hänt Extra

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News