Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Han tar över Miljö & Utveckling

Publicerad: 24 november 2022, 06:57

Jon Röhne tar över magasinet Miljö & Utveckling.

Miljö & Utveckling hämtar sin nya chefredaktör Jon Röhne från Dagens industri.

Ämnen i artikeln:

HållbarhetToppnyheter förmiddag

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Jon Röhne arbetar sedan början av oktober på Miljö & Utveckling och kom dessförinnan från en reporterroll på Dagens industri. Tidigare har han arbetat som redaktionschef på Aktuell Hållbarhet. Nu står det klart att han i mitten av december kliver på posten som chefredaktör för Miljö & Utveckling, vilken Ingar Lindholm har haft före honom.

– Jag uppskattar verkligen Miljö & Utvecklings totala fokus på det praktiska miljö- och hållbarhetsarbetet. Jag vet att det finns ett stort behov av det innehåll som Miljö & Utveckling levererar ute hos alla de duktiga miljö- och hållbarhetsproffs som jobbar med frågorna. Nu ska vi försöka göra en fantastisk produkt ännu bättre, säger Jon Röhne i ett pressmeddelande.

Miljö & Utveckling har bevakat hållbarhetsfrågan för yrkesfolk sedan 1989. Tidningen ger i dag ut ett magasin som utkommer sex gånger per år, två nyhetsbrev samt har en daglig nyhetsbevakning på nätet. Utöver det gör Miljö & Utveckling konferenserna Miljöstrategidagarna och Hållbart Samhällsbyggande.

– Jag tycker det är fantastiskt roligt att vi har kunnat rekrytera en av landets bästa miljöjournalister. Han har dessutom stor erfarenhet av att praktiskt leda en miljöredaktion. Jon blir också en viktig pusselbit i Miljö & Utvecklings kommande utvecklingsarbete, säger Anders Pauser, vd för familjeföretaget Pauser Media, som utöver Miljö & Utveckling även ger ut Kvalitetsmagasinet, Vd-tidningen, Telekom idag och nyhetstjänsten Kvalitetsvård.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev