Gå direkt till textinnehållet

Han blir ny vd för Talentum

Ulf Magnusson blir ny vd för Talentum Sverige: "Jag tror att Talentum Sverige har mycket goda möjligheter att utvecklas positivt framöver".

Ulf Magnusson har utnämnts till vd för Talentum Sweden, som är en del av Alma Talent, från och med idag 15 augusti. Han tar över efter Aarne Aktan, som lämnade sin tjänst i april i år.

Talentum ger förutom Dagens Media, även ut titlar som Affärsvärlden och Ny Teknik.

Ulf Magnusson har sedan år 2010 tjänstgjort som vd för Objektvision, som är en del av Alma Talent, och tills vidare fortsätter han att sköta också detta uppdrag. Tidigare har han länge arbetat hos Eniro med olika uppdrag inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling.

– Ulf Magnusson är en pionjär inom digitala medier och hans arbete på Objektvision har varit mycket framgångsrikt. Jag tror att han är rätt person att föra medieaffärsverksamheten i Sverige framåt, att utveckla försäljningen och att integrera Talentum Sweden i Alma Media, säger Juha-Petri Loimovuori, Alma Talents vd, i ett pressmeddealnde.

– Jag tror att Talentum Sverige har mycket goda möjligheter att utvecklas positivt framöver, med tanke på den stora kompetens som finns bland medarbetarna, och de starka varumärken som finns i företaget, säger Ulf Magnusson.

Publicerad 2016-08-15 14.32Uppdaterad 2016-08-15 14.58

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: