Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Fyra brittiska titlar tar plats på Readlys plattform

Publicerad: 14 oktober 2020, 12:26

Readlys plattform får sällskap av ytterligare fyra brittiska titlar.

Foto: Readly

Magasinstjänsten Readly tar in fyra nya brittiska dagstidningar på plattformen.


Ämnen i artikeln:

Readly

De fyra titlarna som nu tar plats på svenska prenumerations- och apptjänsten för tidningar, magasin och tidskrifter är The Daily Express, Daily Mirror, Sunday Express och Sunday Mirror, enligt ett pressmeddelande. 

Samtliga nytillkomna brittiska titlar ägs av koncernen Reach plc. 

– Vi är mycket glada över att utvidga vårt befintliga partnerskap med Readly så att deras prenumeranter kan njuta av att läsa såväl the Mirror som the Express-titlarna globalt. Dessa varumärken har en enorm följarskara både i och utanför Storbritannien och vi tror att initiativet kommer bidra till ökad räckvidd för dessa mycket älskade och kända tidningar och presentera dem för en ny publik, säger Fergus McKenna, med titeln content sales director på Reach plc, i pressmeddelandet.

Tidigare fick plattformen även in det brittiska förlaget ESI Media till Readly på Londontidningarna Evening Standard och The Independent. 

Readly skriver i pressmeddelandet att de brittiska magasinen Country Life, Horse & Hound, Wallpaper och Decanter, från förlaget Future magazines är tillbaka på plattformen ”efter en viss tids uppehåll”. 

David Gustavsson

Reporter

david.gustavsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Readly

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev