Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag24.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Frida Förlag släpper ny tidning

Publicerad: 12 Januari 2011, 09:58
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:25

Till våren lanserar Frida Förlag en ny tidning, kan dagensmedia.se avslöja. Förlaget är dock ytterst förtegna om planerna.


Ämnen i artikeln:

Frida FörlagSolo

Tidningen kommer att vara en undertitel till tjejmagasinet Solo och riktar sig till samma målgrupp, unga kvinnor i åldern 20 till 35 år.

Den redaktionella planeringen är klar, och produktionen har just startats. Inom de närmaste veckorna kommer även arbetet med annonsförsäljningen att påbörjas, men mer vill Frida Förlag inte säga.

– Just nu kan jag bara säga att det känns helt rätt och jag är övertygad om att annonsmarknaden kommer att gilla vårt koncept, säger Marie Lundström, kommersiellt ansvarig på Frida Förlag.

Hon uppger samtidigt att Solo under året arbetat med att höja den redaktionella kvaliteten, vilket ska ha lett till att magasinet ökat i såväl såld upplaga som räckvidd.

Inom kort kommer magasinets sajt även att relanseras i ett nytt format. Sajten kommer knyta till sig fler bloggare, något som de hoppas ska öka trafiken.

Ardalan Samimi

Ämnen i artikeln:

Frida FörlagSolo

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.