Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Tidskrifter

Från Icon till Plaza Magazine

Konrad Olsson blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare på Plaza Magazine. Därmed lämnar han redaktörstjänsten på konkurrenten Icon.


Publicerad 2012-09-06 10:05
Uppdaterad 2015-12-06 14:12

Ämnen i artikeln:

Plaza

Dela artikeln:

Konrad Olsson efterträder Elin af Klintberg som nyligen drog igång kundtidningsföretaget Klintberg Nihlén tillsammans med Mårten Nihlén.

– Jag fick ett erbjudande som jag inte kunde tacka nej till, säger Konrad Olsson och fortsätter:

– Jag har trivts fantastiskt bra på Icon, och är stolt över vad vi har gjort. Men Plaza Magazine handlar om precis de ämnen som jag älskar, och att få möjlighet att ta över som chefredaktör känns otroligt roligt. Jag har drömt om att vara chefredaktör sedan jag gjorde musikfanzine under gymnasietiden hemma i Umeå.

Vad vill du tillföra som ny chefredaktör?

– Jag har ohyggligt mycket idéer, men jag vill inte prata om dem riktigt än. Först vill jag lära känna dem jag ska jobba med.

Utöver Plaza Magazine får Konrad Olsson ett övergripande ansvar för Plaza-titlarna Plaza Deco, Plaza Watch och den kommande herrmodetidningen Plaza Uomo.

Han tillträder på Plaza 1 oktober.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.