Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag21.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Från byrå till print

Publicerad: 21 Maj 2012, 11:50
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:22

Åse Henell lämnar Maverick by Sigma efter bara ett år för att bli marknads- och försäljningschef på Faktum.


Ämnen i artikeln:

Faktum

Åse Henell kommer senast från en tjänst som byråchef på Maverick by Sigma och har tidigare bland annat jobbat som projektledare på Göteborgs-Posten.

Hon tillträdde som byråchef på Maverick by Sigma förra sommaren, men lämnar nu byrån för att bli marknads- och försäljningschef på gatutidningen Faktum.

– Det var faktiskt ett lätt val. Jag har under många år velat jobba för att stävja utanförskap och för en god sak så när jag blev tillfrågad så kände jag direkt att det är klart att jag vill det. Jag kände att jag kunde göra ett bra jobb ihop tillsammans med resten av gänget så jag tackade ja direkt, säger hon till dagensmedia.se.

Trots att Åse Henell har varit på Maverick by Sigma i knappt ett år, så tror hon att byrån har utvecklats en bra bit under den tiden. Byrån letar just nu en ersättare.

– Jag har varit på byrån en kort tid, så ur den aspekten hade det varit bättre om frågan från Faktum kommit om några år. Men allt sitter på plats nu så nästa person som kommer in på byrån får nog en lättare resa och ett roligt uppdrag, säger hon.

Tjänsten som marknads-och försäljningschef på Faktum är nyinrättad, och med den följer en kommande expansion av tidningen.

– Faktum går bra idag men mitt uppdrag är att stärka ekomnomin ytterligare. I Göteborg är varumärket starkt men i Skåne ska vi stärka det ytterligare. Vi ska dessutom expandera bland annat till Karlstad och Borås, säger Åse Henell.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Faktum

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.