Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag18.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Forma ser över organisationen – skrotar LevaPS

Publicerad: 7 Augusti 2012, 10:08
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:15

Forma Magazines sjösätter nu sina planer för hur företaget ska drivas vidare under Hakon Invest. Detta innebär bland annat att LevaPS läggs ner.


I juni gick Hakon Invest ut och sa att de bestämt sig för att behålla Forma Magazines och Forma Books. Nu har företaget sjösatt en ny plan för företaget. Planen innebär bland annat att se över utgivning, organisation och arbetssätt.

–  Målsättningen är att organisationsförändringen ska vara klar innan flytten till nya gemensamma lokaler. Väl där har vi med starka varumärken och kompetenta och kreativa medarbetare mycket goda förutsättningar att fortsätta att utveckla och bygga Forma Magazines, säger Maria Croon, vd på Forma Magazines i ett pressmeddelande.

Omgörningen innebär bland annat att LevaPS läggs ner och att Forma Magazies b2b-verksamhet ses över, vilket innebär att Restaurangvärlden kommer att säljas. Förändringarna kommer även att påverka försäljningsavdelningarna och Forma Magazines meddelar att 20 personer kommer att beröras av förändringarna.

Den nya organsiationen ska vara på plats 1 september.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.