Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Form letar chefredaktör

Publicerad: 31 Oktober 2012, 05:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:06

Hanna Nova Beatrice meddelade i september att hon lämnar sin tjänst som chefredaktör på tidningen Form för att bli chefredaktör på Residence. Nu är det klart att även tidningens andra chefredaktör lämnar tidningen.


Hanna Nova Beatrice meddelade i september att hon lämnar sin tjänst som chefredaktör för tidningen Form. Detta trots att hon endast haft tjänsten sedan juni i år.

Då beslutet offentliggjordes sa Hanna Nova Beatrice till dagensmedia.se att den nya tjänsten som chefredaktör på Residence var för bra för att säga nej till.

– Nu är jag ju på tidningen Form och jag är stolt över det förändringsarbete som jag har satt igång tillsammans med redaktionen och som det kommer att synas mer av, men detta var ett drömuppdrag som jag inte kunde tacka nej till. Residence är ett av de starkaste namnen inom inredning i Sverige, sa hon då.

Nu står det klart att också tidningens andra chefredaktör Daniel Golling lämnar tidningen.

– Hanna och Daniel jobbar kvar tills vidare men båda ska gå vidare. De har jobbat i delat chefredaktörskap, men vi ska bara ha en chefredaktör framöver. Det är något av en förändrad organisation, säger tidningens vd Ewa Kumlin till dagensmedia.se.

Vad Daniel Kumlin kommer att göra när han har lämnat tidningen Form är dock Ewa Kumlin förtegen om.

– Daniel har en rad olika projekt på gång. Både han och Hanna har gjort en jättefin insats, de har genomfört ett stort förändringsarbete och nu finns en bra plats att gå vidare ifrån, säger hon.

Samtidigt säger hon att inga andra ändringar är planerade på tidningen.

– Nej, vi har samma inriktning och fortsätter att bevaka hela Norden, med fokus på Sverige.

Tidningen Form är nu ute i en rekryteringskampanj efter en ny chefredaktör.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.