Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Fokus grundare till Alma Talent

Publicerad: 30 november 2018, 08:07

Lars Grafström infälld i bilden.

Foto: Press

Lars Grafström går in som kommersiell direktör på Alma Talent.


Ämnen i artikeln:

AffärsvärldenNy TeknikAlma Talent

Lars Grafström, en av Fokus grundare och tidigare vd, blir kommersiell direktör på Alma Talent Media med start den 11 december. 

Alma Talent äger titlar såsom Ny Teknik, Affärsvärlden, Arbetarskydd, Lag & Avtal och Personal & Ledarskap. Fram till i somras ägde även Alma Talent titeln Dagens Media

Lars Grafström blir ansvarig för prenumerations- och annonsförsäljningen samt eventaffären. 

– Jag vet vad som krävs för att nå nya prenumeranter och annonsörer vilket är superviktigt om man vill hitta intäkter i mediebranschen, säger Lars Grafström till Medievärlden

Förutom en bakgrund från Fokus har Lars Grafström även arbetat inom MTG-koncernen med både print, radio och tv. 

– Det är ett nöje att börja jobba med Lars. Alma Talent har bra varumärken och står för kvalitetsjournalistik. Lars blir en stor tillgång, med sina kunskaper och långa erfarenhet av mediebranschen, säger Juha-Petri Loimovuori, vd för Alma Talent-koncernen, i ett pressmeddelande. 

Det har varit ett omtumlande år för Alma Talent. Så sent som i början av september fick tidigare vd Ulf Magnusson lämna sin post med omedelbar verkan, efter två år på förlaget. 

Under våren anmälde den lokala fackklubben förlaget till Arbetsmiljöverket efter en lång tid av turbulens på eventavdelningen. I juni valde Alma Talent att lägga ned eventbolaget.

I slutet av oktober meddelade även förlaget att de outsourcar resterande delar av sin printproduktion. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News