Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Evoque Media får två nya kunder

Publicerad: 22 Mars 2013, 09:28
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:51

Det nystartade bolaget Evoque Media får i uppdrag att göra kundtidningar till Svenska spel och hotellkoncernen Rezidor. Första numret av hotellmagasinet frontas av 17 skandinaviska Hollywoodkändisar.


Svenska spels nya tidning Vegasnytt riktar sig till företagskunder och lanseras i april. Samtidigt gör det nystartade bolaget Evoque Media ett livsstilsmagasin till hotellkoncernen Carlson Rezidor Hotel Group, som kommer att finnas på 14 164 rum i 58 hotell i alla de nordiska länderna. Exempelvis på hotell som Radisson Blu Waterfront hotell i Stockholm, Park Inn by Radisson Malmö och Radisson Blu Göteborg.

– Vår grundidé är att inte göra en regelrätt kundtidning, det ska vara ett riktigt magasin. Vi är noga med att inte bara fylla tidningen med ”Corporate information”, säger Paulina Bylén, förlagschef och tidigare redaktionschef på kundtidningsbolaget Travel media.

Det första numret av livsstilsmagasinet, som går under namnet Z Lifestyle Magazine, kommer bland annat att innehålla artiklar om resor, klockor och profilintervjuer. Numret har också en Hollywoodspecial och frontas av 17 skandinaviska Hollywoodkändisar, däribland Stellan Skarsgård, Alicia Vikander, Susanne Bier, Ola Rapace och Lena Endre.

– Vi vill få in den riktiga känslan av ett livsstilsmagasin. Vi vet att målgruppen gillar det, de är kräsna, världsvana. Vi lägger ribban högt, säger Paulina Bylén.

Magasinet kommer ut i april.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.