Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Estelle Ejdeholm blir chefredaktör på Hus & Hem

Publicerad: 20 Juni 2017, 12:04
Uppdaterad: 20 Juni 2017, 12:04

Estelle Ejdeholm blir ny chefredaktör för Hus & Hem. Foto: Press

Estelle Ejdeholm blir ny chefredaktör på Hus & Hem, hon kommer närmast från en tjänst som publisher för LRF Media.


Ämnen i artikeln:

Hus HemEgmont Publishing

Estelle Ejdeholm går från mitten av september in som ny chefredaktör för hus- och heminredningstidningen Hus & Hem. Senast kommer hon från en tjänst som publisher på LRF Media. Hon har även varit chefredaktör för Gods & Gårdar och har arbetat som redaktör och AD på Habit, Madame, Svensk Damtidning och Cosmopolitan.

– Att tacka ja till tjänsten på Egmont var ett beslut från hjärtat. Mitt personliga engagemang för inredning, arkitektur och trädgård är stort och under mina sex år på Gods & Gårdar, varav fyra som chefredaktör, fick jag ett brett kontaktnät inom dessa områden. Att få fortsätta den kommersiella och redaktionella utvecklingen av Hus & Hem ser jag verkligen fram emot, säger Estelle Ejdeholm, i ett pressmeddelande.

Estelle Ejdeholm kommer även ansvara för förlagsverksamhetens livsstilssegment där titlarna King Magazine, Scandinavian Retro, Tidningen Hälsa och Body ingår. 

– Estelle är en driven och erfaren tidningsmakare och ledare och med henne vid rodret kommer både varumärket Hus & Hems, och hela vårt livsstilssegments, fortsatta utveckling bli spännande att följa. Det är en rekrytering som känns klockren på alla sätt och jag ser verkligen fram emot att få Estelle som kollega, säger Johan Taubert, förlagsdirektör för Egmont Publishing i Stockholm, i ett pressmeddelande.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Hus HemEgmont Publishing

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.