Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Elle knep första Helena Seger-intervjun

Publicerad: 15 November 2010, 13:31
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:31

I decembernumret av Elle kan man läsa en intervju med Zlatans partner Helena Seger. Det är första gången någonsin Helena Seger intervjuas.


Helena Seger är eftertraktad men enligt Hermine Coyet Ohlén, chefredaktör på Elle, var det inte speciellt svårt att få tag på en intervju med henne.

- Vi frågade och hon tackade ja. Anledningen till att hon tackade ja var att vi är ett starkt varumärke, vi är kända för att göra bra intervjuer och ha bra fotografer. Vi lägger mycket tid på våra intervjuer.

Helena Seger ville inte prata för mycket om Zlatan men förutom det fanns det inga överrenskommelser mellan henne och Elle. Elle betalade inte heller för intervjun.

- Under den tid jag varit här kan jag inte påminna mig om att vi någonsin betalat för en intervju, det blir så konstigt då. Det är bättre om de faktiskt vill ställa upp, säger Hermine Coyet Ohlén.

Hon påpekar dock att det kostar väldigt mycket att göra ett större jobb, som det här är.

- Vi lägger mycket pengar på intervju och fotografteam, säger Hermine Coyet Ohlén.

Hermine Coyet Ohlén hoppas att försäljningen kommer öka i och med detta nummer, men uppger att det inte var därför Elle gjorde intervjun.

- Vi var väldigt nyfikna på Helena och det tror vi att våra läsare också är, säger hon.

Marie Larsson

dagensmedia.redaktion@almamedia.fi

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.