Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag24.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Egoboost i storbråk med säljbolag – tvingades ge ut färre nummer

Publicerad: 27 Januari 2012, 11:47
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:35

Isabella "Blondinbella" Löwengrip och Moderna Tidskrifter har hamnat i konflikt med ett av sina säljbolag. Därför tvingades företaget ge ut färre nummer än planerat under förra året.


Ämnen i artikeln:

Isabella LöwengripModerna Tidskrifter

Uteblivna betalningar till leverantörer och inkassokrav. Det har drabbat Isabella "Blondinbella" Löwengrips tidning "Egoboost", som ges ut av förlaget Moderna Tidskrifter. Det rapporterar tidningen Nyheter24.

Samtidigt har Moderna Tidskrifter och ett av deras säljbolag bråkat så mycket att förlaget tvingades ge ut färre nummer av "Egoboost" än planerat förra året.

– Vi har haft ett säljbolag som vi kastade ut, som inte levererade. Vi fick ställa in ett nummer på grund av säljbolaget förra året. Men nu har vi egen regi, säger en av Moderna Tidskrifters grundare Johan Möller till Nyheter24.

Han säger också att bolagets skulder är på väg att betalas.

– Absolut. Jag har varit i kontakt med dem och det är inga problem. Om det är någon som inte varit i kontakt med mig och har frågor så får de gärna höra av sig, säger han till Nyheter24.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.