Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Egmont tar förlagschef från LRF Media

Publicerad: 5 April 2016, 09:11
Uppdaterad: 5 April 2016, 09:15

LRF Medias förlagschef Johan Taubert går till Egmont Publishing.


Ämnen i artikeln:

Egmont PublishingLRF Media

Dagens Media har tidigare skrivit om Egmont Publishings omorganisation som innebär att tre affärsenheter blir två, organiserade utifrån Stockholm och Malmö.

I samband med det påbörjades rekryteringen av en ny förlagsdirektör i Stockholm, efter att flera chefer, däribland Åsa Holmström och David Seifors valt att lämna förlaget.

Nu står det klart att Johan Taubert blir förlagschef för Egmont Publishings verksamhet i Stockholm. Han kommer närmast från samma tjänst på LRF Media. Han har jobbat inom LRF-koncernen sedan 2005, bland annat som presschef och chefredaktör för tidningen Land Lantbruk.

– Det har varit stort intresse för denna tjänst och jag är väldigt glad över att Johan, som var vårt förstaval, har tackat ja till att börja hos oss. Vi kommer ha stor nytta av hans gedigna förlagserfarenhet, och djupa kunnande inom både publicistiska och kommersiella frågor, säger Per Kjellander, vd på Egmont Publishing, i ett pressmeddelande.

Johan Taubert tillträder senast den 8 augusti.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Egmont PublishingLRF Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.