Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag18.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Egmont slår ihop golfredaktioner

Publicerad: 12 Juni 2015, 06:49
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:58

Egmont Publishing slår ihop redaktionerna för Svensk Golf och Golf Digest.


Ämnen i artikeln:

Egmont Publishing

Egmont Publishing förvärvade tidningen Svensk Golf och svenskgolf.se i april i år. Nu skapar förlaget en gemensam golfredaktion tillsammans med Golf Digest.

– Det ska bli häftigt att se hur bra det kan bli när vi nu använder all vår kunskap och tillsammans bygger upp landets starkaste golfredaktion. Att få möjligheten att leda det jobbet känns som en oerhört rolig och stimulerande utmaning, säger Tobias Bergman, förlagsredaktör för Egmont Publishings nya golfsegment, i ett pressmeddelande.

Samtidigt inleds ett arbete med att positionerna de två olika tidningarna tydligare. Svensk Golf ska bli bred och inkluderande, medan Golf Digest ska bli mer nischad. Målet är dessutom att göra svenskgolf.se till den ”ledande digitala plattformen” för golfintresserade.

Golfredaktionen ska vara igång i mitten av augusti. Tobias Bergman fortsätter som chefredaktör för Svensk Golf och Tommy Jeppsson kvarstår som chefredaktör för Golf Digest.

Dagens Media har sökt Tobias Bergman.

LÄS ÄVEN

Egmont köper Svensk Golf

De slåss om Svensk Golf

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Egmont Publishing

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.