Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Egmont satsar på digitala prenumerationer på tidskrifter

Publicerad: 29 januari 2018, 07:15
Uppdaterad: 29 januari 2018, 07:45

"Ambitionen är att vi på sikt ska införa digitala prenumerationer för fler titlar framöver", säger Johan Taubert, förlagsdirektör på Egmont Publishing.

Egmont Publishing inför digitala prenumerationer för delar av det redaktionella innehållet på bilsajterna Auto Motor & Sport och Recharge. Ambitonen är att införa digitala prenumerationer för fler titlar.


Ämnen i artikeln:

Egmont Publishing

Efter genomförda läsarundersökningar och analyser av över 6 000 tidigare publicerade webbartiklar lanserar Egmont en digital prenumerationstjänst för titlarna Auto Motor & Sport och Recharge. Tjänsten har skräddarsytts utifrån läsarnas behov och önskemål om innehåll.

Ungefär 30 procent av artiklarna på Auto Motor & Sport och Recharges sajter kommer att kräva en digital prenumeration, medan resterande innehåll kommer att vara delvis gratis att läsa. Läsarna erbjuds tre olika prenumerationspaket – från 79 kronor i månaden.

För den som är i bilköpartagen kommer det även att finnas möjlighet att teckna en korttidsprenumeration, som ger tillgång till sajten under en begränsad period.

– Det här är en investering i kvalitetsjournalistik och unikt innehåll på webben som vi nu erbjuder våra många dedikerade läsare. Ambitionen är att vi på sikt ska införa digitala prenumerationer för fler titlar framöver, säger Johan Taubert, förlagsdirektör på Egmont Publishing, i ett pressmeddelande.

Som en del i satsningen har Egmont organiserat om den digitala redaktionen för att skriva fler granskande artiklar och analysera besöksstatistik i realtid.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Egmont Publishing

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.