Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Efter konkurshotet – Gaffa i samarbete med Live at Heart

Publicerad: 18 juli 2019, 08:16

Musiktidningen Gaffa har egen scen på årets Live at Heart.

Gaffa slår sig samman med festivalen Live at Heart – en vecka efter den upphävda konkursen.


Musiktidningen Gaffa har ett ekonomiskt turbulent år bakom sig. Skatteverket drog i höstas in bolagets F-skattesedel på grund av obetalda skulder på nära 400 000 kronor.

Trots att stora delar av summan betalats tillbaka försattes Gaffa i juni i konkurs av Göteborgs tingsrätt.  Så sent som förra veckan beslöt tingsrätten emellertid att likvidera Gaffa – och upphäva konkursen.

Precis som vd:n Robert Borges under hela processen sagt skulle ske, så betalades alla skulder av under perioden.

Som ett första steg efter turerna med tingsrätt och skatteverk, inleder nu musiktidningen ett samarbete med festivalen Live at Heart. Gaffa kommer att ha en egen scen, med åtta akter på programmet.

– Att Gaffa ska bli en del av Live at Heart känns otroligt kul! Det senaste året har vi arbetat mycket med att komma närmre våra läsare, likaså artister som inte riktigt har slagit igenom ännu. Jag anser att Live at Heart är ett av Sveriges bästa forum för att ta oss längre med tidigare nämnt mål och just därför så hoppas vi på ett långvarigt samarbete och att vi får en närmre relation till Örebro i stort, kommenterar Emil Agrell, mediekonsult på Gaffa.

Live at Heart är en showcase-festival och branschkonferens för musik, film och andra kreativa näringar som äger rum i Örebro i september varje år. Förra årets program innehöll både filmer, musikakter och seminarier. Totalt fanns 20 nationaliteter representerade.

Janne Naess

Reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev