Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag18.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

DI rekryterar printchef från Talentum

Publicerad: 8 December 2015, 14:14
Uppdaterad: 9 December 2015, 08:58

Mathias Kallio, medgrundare av Dagens Media och new business manager på Talentum, går till Dagens Industri.


Mathias Kallio var med och grundande Dagens Media 1998 och har sedan hösten 2013 arbetat på försäljningsavdelningen på Talentum, som äger Dagens Media, senast som new business manager med syfte att vidareutveckla förlagets intäktsmöjligheter i b2b-segmentet.

Nu lämnar Mathias Kallio Talentum för att bli affärschef för print på Dagens Industri. Han kommer att rapportera till Jenny Mjörnell, som är försäljningschef.

– Dagens industri är ett varumärke som jag följt på nära håll under en längre tid, och som jag gillar och kan identifiera mig med. Det känns spännande att komma till en ny miljö, en ny koncern. Dagens Industri är ju en stor maskin, men agerar som ett litet företag trots sin storlek. Det tilltalar mig, säger Mathias Kallio till Dagens Media.

Vad tar du med dig från åren på Dagens Media och Talentum?

– Det är förstås det nära samarbetet med kollegorna, både på sälj och redaktion. Det finns en väldigt kraft i det – när redaktion och sälj drar åt samma håll.

Mathias Kallio tillträder sin nya tjänst vid årsskiftet.

Niclas Rislund

niclas@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.