Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Tidskrifter

"Det känns helt fantastiskt"

För andra året i rad får Nöjesguidens och Rodeos vd Faje Gani ta emot priset för Årets digitala tidskrift. Dagensmedia.se träffade honom strax efter prisutdelningen.


Publicerad 2012-11-08 09:08
Uppdaterad 2015-12-06 14:05

Ämnen i artikeln:

Nöjesguiden

Dela artikeln:

Faje Gani tog över vd-posten på Nöjesguiden och Rodeo i januari 2011 och har sedan dess gjort flera satsningar på de två tidningarna. Och det har betalat sig.

Förra året delades priset för Årets digitala tidskrift ut till rodeo.net – och nu har alltså nöjesguiden.se fått samma pris.

– Det känns helt fantastiskt, det är en sådan glädje med tanke på hur länge vi har jobbat med sajten, säger Faje Gani till dagensmedia.se.

Du har vunnit priset två år i rad nu.

– Ja. Det går inte ens att förklara den känslan. De som känner till oss och mig vet att det har varit väldigt mycket blod, svett och tårar.

Vad är hemligheten?

– Fantastiska medarbetare, det är inget snack om saken. Jag är inte den som syns på något sätt utan det är medarbetarna. Men jag hade en vision med Lisa Corneliusson (Rodeos chefredaktör, reds anm.) och genomförde det. Sedan hade en vision med Pelle Tamleht (Nöjesguidens webbchef), Parisa Amiri (redaktör på nöjesguiden.se) och Margret Atladottir (chefredaktör) och genomförde det. Det känns stort.

Medarbetarna är nyckeln?

– Definitivt.

Vad betyder det att få ett sådant här pris?

– Det betyder jättemycket. För mig är det viktigt både med intäkter och content och ett sånt här pris hjälper till kan man säga.

Hur ska ni fira?

– Vi ska gå vidare till Riche nu.

Dante Thomsen

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.