Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

De kan få Tidskriftspriset

Publicerad: 15 Oktober 2013, 10:28
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:31

Arbetarskydd, Arena och Föräldrar & Barn kan vinna pris för Årets Omgörning på Tidskriftsgalan.


Nu släpps ytterligare nomineringar inför årets utdelning av Tidskriftspriset.

Nominerade i kategorin Årets omgörning är Arbetarskydd, Arena och Föräldrar & Barn. I kategorin Årets genombrott är Kristofer Anderson på Bon och bon.se nominerad, liksom Ida Warg på Chic och Modette och Camilla Björkman på Driva Eget.

Dagens Samhälle kan vinna pris för Play och Infobank i kategorin Årets innovativa satsning. De andra nominerade i den kategorin är Nöjesguiden för c/o Nöjesguiden och Finansliv för Finansloppet.

Nominerade i kategorin Årets AD är Anna Lundin på Forskning & Framsteg, Carl Anders Skoglund på Hemslöjd och Johanna Jonsson på Vi läser.

– Det är en avgörande framtidsfråga för tidskriftsbranschen att vi kan locka till oss unga begåvade personer. Därför är det kul att vi med priset Årets Genombrott kan lyfta fram några av alla de begåvade unga som finns i branschen, säger Kerstin Neld, vd Sveriges Tidskrifter i ett pressmeddelande.

Tidskriftsdagen och Tidskriftsgalan äger rum den 14 november.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.