Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

”De ger sig in på en tuff marknad”

Publicerad: 17 November 2010, 13:13
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:31

Villaaktuellt blir rikstäckande och får därmed en lika stor upplaga som Vi i Villa. ”Det är en väldig boom i kategorin just nu”, säger Vi i Villas chefredaktör Stina Abenius.


Ämnen i artikeln:

Vi i Villa

Från och med augusti nästa år blir Villaaktuellt rikstäckande och utmanar därmed Vi i Villa.

– Konkurrens sporrar alltid och Villaaktuellt ser vi redan som en konkurrent i Stockholm, som är ett starkt område för oss, säger Stina Abenius.

Hon pekar på att hela kategorin växer då byggvaruhusen ökar försäljningen och folk inreder som aldrig förr.

– Vi i Villa har funnits i 55 år så vi har ett jätteförsprång, och det är viktigt att framhålla att även om man kommer ut i lika många brevlådor så är det inte säkert att man blir läst av lika många som oss.

Vi i Villa gjorde en stor omgörning av tidningen inför sommaren. Nu står sajten på tur att relanseras och man går även över till plattformen Bink. Efter nyår beräknas den nya sajten vara uppe.

– Vårt stora fokus ligger på att få alla våra läsare att prata med varandra. Vi har redan idag bloggar och forum, men nu får vi mycket bättre förutsättningar att utveckla det ytterligare.

Den nya sajten tas fram av Oktavilla som även gjorde om papperstidningen.

Från och med nästa år blir Stina Abenius även chefredaktör för Vi i Villa i Norge, som samproduceras med den svenska utgåvan.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Vi i Villa

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.