Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

De blir nya bloggare hos Amelia

Publicerad: 1 augusti 2016, 08:00
Uppdaterad: 1 augusti 2016, 08:14

Amelia knyter till sig matinspiratören Jessica Frej och träningsprofilen Terese Alvén.


Ämnen i artikeln:

Amelia

Jessica Frej, uppskattad matinspiratörer och Kokboksförfattare, blir ny bloggare hos amelia. Det innebär att hon kommer att ha både fem återkommande sidor i tidningen och en egen blogg på amelia.se.

Jessica Frej ska bjuda amelias läsare på ”enkel och lustfylld” matlagning, recept, tips och en inblick i livet bakom kulisserna.

Tidningen Amelia står i startgroparna inför en stor omgörning, och Jessica Frej ska vara den första profilen som man knyter till ”nya” Amelia.  

– Jag är överlycklig över att få inspirera amelias läsare till att laga ännu godare och enklare mat både i vardagen och till helgen. Jag har läst amelia så länge jag kan minnas och det känns fantastiskt att få vara en del av den här tidningen. I mitt liv är måltiderna höjdpunkterna på dagen och jag vill inspirera alla till mer njutning i livet. Det går att enkelt få vardagsmatlagningen och middagarna lustfyllda och härliga, det kommer jag bevisa i varje nummer av amelia, säger Jessica Frej i ett pressmeddelande.

Även Terese Alvén, en av landets mest välkända bloggprofiler inom hälsa, blir ny bloggare hos amelia.se. Hon driver sedan 2007 träningsbloggen, Sparkibaken.se, är föreläsare och författare till fyra böcker om träning och kost. Från och med första augusti bloggar Terese Alvén på amelia.se under eget namn.

Terese Alvéns läsare kommer känna igen innehållet på amelia.se då bloggen fortsatt kommer innehålla mat- och träningstips och inspiration att prova på nya träningsformer.

– Att flytta in bloggen under amelias tak känns jätteroligt. Det innebär att jag får möjlighet att inspirera fler till rörelseglädje i vardagen med enkla tips och trix, säger Terese Alvén i ett pressmeddelande.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Amelia

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev