Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Därför lämnar jättarna Readly: ”Inte tillräckligt lönsamt”

Publicerad: 29 September 2020, 07:42

Bonnier News vd Anders Eriksson (till vänster) säger att det inte lönar sig för Bonnier News att vara ansluten till den digitala magasins- och prenumerationstjänsten Readly. Maria Hedenberg, vd för Readly, (till höger) är ändå förhoppningsfull om framtiden och tror inte att det är omöjligt att locka tillbaka både Bonnier News och Aller Media framöver.

Foto: Rebecka Rynefält och Readly/Pressbild

Bonnier News och Aller Media lämnade nyligen prenumerationstjänsten Readly, för att de inte var nöjda med villkoren. Men Readly tror sig kunna locka tillbaka förlagen i framtiden.


Ämnen i artikeln:

AllerBonnierBonnier NewsAller MediadigitaltBonnier ABReadly

Som Dagens Media rapporterat tappade den digitala prenumerations- och magasinstjänsten Readly i september både Bonnier News och Aller Media. Mediehusen meddelade sina respektive avhopp officiellt tre dagar innan Readly

Få hela storyn –

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.