Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Dagens Arbete startar ny tidning

Publicerad: 20 februari 2019, 14:34

Planen är att den nya tidningen ska ges ut fyra gånger om året.

Foto: Press

Nya tidningen Dagens Arbetsmiljö ska nå ut till LO-förbundens skyddsombud. "Det kan tyckas lite galet att starta en papperstidning 2019", säger vd och chefredaktör Helle Klein.


Ämnen i artikeln:

LO

I september släpps det första numret av Dagens Arbetes nya tidning – Dagens Arbetsmiljö – som riktar sig direkt till skyddsombud inom LO-förbunden. 

– Förutom att tidningen ska vara ett verktyg för förtroendevalda ska vi skapa ett sammanhang. Vi vet att många utsätts för mycket press och ibland kan uppdraget kännas ensamt, säger Helle Klein, vd och chefredaktör för Dagens Arbete, i ett pressmeddelande. 

Numret som släpps i höst blir ett test och om tidningen tas emot väl kommer den från och med 2020 ges ut fyra gånger per året. Tidningen bygger på både prenumeranter och annonser. 

– Det kan tyckas lite galet att starta en papperstidning 2019, men vi tror på formatet. Magasinet ska ha en lång livslängd, avslutar Helle Klein. 

För att marknadsföra tidningen kan den som är nyfiken gå in och följa arbetet med tidningen via Dagens Arbetsmiljös Facebooksida. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

LO

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev