Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Connoisseur startar resemagasin

Publicerad: 27 Mars 2013, 12:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:51

Miljonärsmagasinet Connoisseur fyller 15 år. I samband med firandet lanseras Só Safari – ett resemagasin för den som bara nöjer sig med femstjärnigt.


Efter femton år på marknaden har Connoisseur stärkt sin ställning som ett magasin för köpstarka konsumenter. Kravet för att få magasinet är att man har 1,2 miljoner i årlig beskattad inkomst, vilket för närvarande 40 532 personer har.

Lagom till femtonårsfirandet väljer Connoisseur Club som ger ut magasinet att lansera en ny titel – resemagasinet Só Safari som riktar sig till Conoissurs befintliga läsare.

I år blir det bara ett enda nummer – ett 200 sidor tjockt "coffee table magasin" som beskriver var och hur jet-set-resenären kan spendera sina pengar i sommar.

– Den blir ännu mer high-end än vanliga Connoisseur. Det är bara femstjärnigt som gäller, säger Susanne Ytterskog, grundare för Connoisseur till dagensmedia.se. och tillägger:

– Det ser ut att bli en lyckosatsning. Vi har redan fått över 1 000 förbeställningar. Det är bland annat jättemånga butiker som hör av sig. Men man kan inte göra en hyperexklusiv utgåva i för stor omfattning, säger hon.

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.