Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tidskrifter

Computer Sweden stuvar om

Publicerad: 26 september 2012, 08:02
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:10

Computer Sweden har en ny nyhetsledning. En trio tar över efter Daniel Goldberg och Linus Larsson som lämnade tidningen i våras.


MN

Madeleine Nilsson

madeleine@dagensmedia.se


Nyhetscheferna Daniel Goldberg och Linus Larsson lämnade Computer Sweden i maj i år efter att de två varit tjänstlediga för att skriva en bok om Minecraft. Under tjänstledigheten ersattes de av Signe Lidén och Marcus Jerräng.

Marcus Jerräng, känd på Twitter som @blisk, får nu en permanent roll som nyhetchef. En roll har kommer att dela med teknikredaktören Sverker Brundin. Signe Lidén, som varit redigerare de senaste fem åren, blir deskchef.

Samtidigt anställer Computer Sweden nya reportrar. Jonas Ryberg, tidigare på bland annat Ny Teknik, Metro Teknik och senast chefredaktör på tidningen Mobil, börjar den 1 oktober. Björn Olsberg, senast chefredaktör på IDG-tidningen Studio, blir reporter och ansvarig för den redaktionella utvecklingen online.

Johan Såthe, tidigare på bland annat Expressen, Svenska Dagbladet och Resumé, blir ny redaktör för helgtidningen CS Life.

Dessutom blir Eva Melin, tidigare ansvarig för innehållet i CS seminarier, ny debattredaktör.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev