Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag14.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Charlotta Flinkenberg tillbaka på Bonnier

Publicerad: 7 November 2016, 10:37
Uppdaterad: 7 November 2016, 12:12

Charlotta Flinkenberg rekryteras till Bonnier Tidskrifters nya influencersatsning och blir bloggare hos Sköna hem.


Ämnen i artikeln:

Bonnier TidskrifterAller MediaSköna Hem

Charlotta Flinkenberg, med en lång publicistisk bakgrund som chefredaktör för Chic, Veckorevyn och Frida, återvänder nu till Bonnier.

Hon är sedan i våras även chefredaktör och skribent på träningsprofilen Olga Rönnbergs webbmagasin Mamma.fit, och var innan dess i flera år hos Aller media.

Nu rekryteras Charlotta Flinkenberg till Bonnier Tidskrifters nya influencersatsning, och tillträder som bloggare på Sköna hem.

– Det är en ära att få flytta min drömhemsblogg till Sköna Hems välmöblerade och proffsiga portal med sin imponerande räckvidd. På sätt och vis känns det som att komma hem igen eftersom jag har ett förflutet på Bonnier, säger Charlotta Flinkenberg i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Att initiera och genomföra kreativa och lönsamma samarbeten i egenskap av influencer ser jag som en rolig utmaning, som passar mig helt perfekt.

– Charlotta Flinkenberg är en stjärnrekrytering för vår nya influencersatsning på Bonnier Tidskrifter. Hundratusentals av våra besökare känner Charlotta som en fantastiskt inspirerande profil med en stor passion för såväl inredning och mode. Charlotta är en underbar förstärkning för såväl Sköna hem, dit hennes blogg flyttar, som för hela Bonnier Tidskrifters influencerpalett, kommenterar Frida Boisen, digital chef för Bonnier Tidskrifter.

Charlotta Flinkenberg tillträder omgående.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.