Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag04.04.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Branschens reaktioner på VA:s nedläggning: ”Ett mycket starkt varumärke”

Publicerad: 5 September 2019, 10:35

Ekonomitidskriften Veckans Affärer, som varit i Bonniers ägo sedan starten 1965, läggs ned vid årsskiftet. Dagens Media har pratat med Claes de Faire, Kerstin Neld, Nicklas Grundström, Göran Lind, Lotta Billing och Marie Brander-Hestreus (ej i bild) om beskedet.

Beskedet om att Bonnier lägger ned Veckans Affärer slog i går ned som en bomb i mediesverige – eller? Dagens Media Insikt har pratat med en tidigare chefredaktör, Sveriges Tidskrifters vd, konkurrerande Affärsvärlden och flera printrådgivare om beskedet.


Ämnen i artikeln:

Veckans AffärerDagens Media InsiktBonnier

Under onsdagen kom beskedet att DI-gruppen beslutat att lägga ned Veckans Affärer. Bakgrunden till beslutet är att titeln inte anses passa in i resten av BBM:s och Dagens industris

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Du har möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill under de första 30 dagarna. Därefter övergår den till en 12 månaders prenumeration med allt vårt digitala material och magasin för 5995 kr/år (ex. moms).

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.