Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Bråk skakar Trafikmagasinet – ägaren och chefredaktören anklagar varandra

Publicerad: 19 December 2019, 08:55

Trafikmagasinet, med kontor i Västervik, har getts ut i 36 år. ”Jag har jobbat på tidningen i 28 år så den har varit lite av min baby. Det har varit jättekul att göra tidningen, därför är det väldigt tråkigt att det blev så här”, säger Johan Rietz som lämnar jobbet som chefredaktör efter en konflikt.

Chefredaktören på branschtidskriften Trafikmagasinet häver sitt kontrakt – på grund av försenade betalningar. Ägaren anklagar å sin sida chefredaktören för avtalsbrott.


Johan Rietz, chefredaktör på Trafikmagasinet, hävdar att han under flera års tid fått sina fakturor betalda alldeles för sent av tidningens ägare Dennis Johansson.

Få hela storyn –

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.