Bonnier tidskrifter byter namn

2017-06-12 10:42  
Namnet Bonnier tidsskrifter är snart ett minne blott.

Bonnier tidsskrifter heter snart Bonnier Magazines & brands.

Tidsskriftsförlaget Bonnier tidskrifter har vuxit ur sin titel och väljer därför att byta namn till Bonnier Magazines & brands.

– ”Tidskrifter” har länge fungerat som en bra beskrivning av vår verksamhet, men i dag gör vi så mycket mer, säger förlagets vd Lars Dahmén, i en kommentar.

– Vårt nya namn visar att magasinen fortsätter att vara en viktig del av vår verksamhet, samtidigt som det lyfter fram att grunden för allt vi gör är våra starka varumärken, fortsätter han.

Namnbytet träder i kraft i samband med den flytt som förlaget gör den 7 augusti. Hela verksamheten flyttas då från Sveavägen 53 till nya lokaler i Bonnierhuset på Torsgatan 21.

– Den flytt vi genomför i år är inte bara fysisk utan också mental, och kommer att göra oss ännu bättre rustade för att utveckla verksamheten i de snabba förändringar som hela medievärlden genomgår, säger Lars Dahmén.

Bonnier tidskrifter omsätter cirka 1 miljard kronor och har omkring 350 anställda. Bland företagets 20-tal varumärken finns titlar som Damernas Värld, Amelia, Teknikens Värld, Lantliv, Privata Affärer, Tara och Allt om Mat.

Mikaela Åkerman

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt