Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Bonnier tidskrifter byter namn

Publicerad: 12 Juni 2017, 08:42
Uppdaterad: 12 Juni 2017, 11:12

Namnet Bonnier tidsskrifter är snart ett minne blott.

Bonnier tidsskrifter heter snart Bonnier Magazines & brands.


Ämnen i artikeln:

Bonnier TidskrifterBonnier

Tidsskriftsförlaget Bonnier tidskrifter har vuxit ur sin titel och väljer därför att byta namn till Bonnier Magazines & brands.

– ”Tidskrifter” har länge fungerat som en bra beskrivning av vår verksamhet, men i dag gör vi så mycket mer, säger förlagets vd Lars Dahmén, i en kommentar.

– Vårt nya namn visar att magasinen fortsätter att vara en viktig del av vår verksamhet, samtidigt som det lyfter fram att grunden för allt vi gör är våra starka varumärken, fortsätter han.

Namnbytet träder i kraft i samband med den flytt som förlaget gör den 7 augusti. Hela verksamheten flyttas då från Sveavägen 53 till nya lokaler i Bonnierhuset på Torsgatan 21.

– Den flytt vi genomför i år är inte bara fysisk utan också mental, och kommer att göra oss ännu bättre rustade för att utveckla verksamheten i de snabba förändringar som hela medievärlden genomgår, säger Lars Dahmén.

Bonnier tidskrifter omsätter cirka 1 miljard kronor och har omkring 350 anställda. Bland företagets 20-tal varumärken finns titlar som Damernas Värld, Amelia, Teknikens Värld, Lantliv, Privata Affärer, Tara och Allt om Mat.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Bonnier TidskrifterBonnier

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.