Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag07.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Tidskrifter

Bonnier Publications tappar vd:n

Publicerad: 21 Mars 2013, 08:37
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:51

UPPDATERAD. Christian Rudén lämnar vd-posten i Bonnier Publications.


Ämnen i artikeln:

Bonnier Publications

Christian Rudén har arbetat inom Bonnier Publications, vars huvudsakliga verksamhet är tidningen Vi i villa, under de senaste 27 åren.

Sedan sju år tillbaka har han varit vd på bolaget, som också sköter annonsförsäljningen för bland annat I Form, Illustrerad Vetenskap och Världens Historia, men nu säger han alltså upp sig.

– Jag har varit väldigt länge på samma företag och tycker personligen att det är dags att göra något nytt. Det är inte många som är kvar på samma ställe i 27 år. Nu ska jag forma en ny framtid, säger han till dagensmedia.se.

Christian Rudén kommer dock även i fortsättningen att sitta kvar i Bonnier Publications styrelse. Han stannar också på vd-posten tills en ersättare har hittats.

Vad ska du göra sen?

– Jag har beslutat att inte prata om det än. Jag har några uppslag som är spännande, men först ska jag avsluta på ett bra sätt, säger Chritsian Rudén.

Vad är du mest stolt över?

Jag är stolt över de fantastiska varumärken och produkter vi har. Jag är jättestolt över det här företaget och känner mig priviligierad över att ha varit här i 27 år, det är inte många som tycker att det är kul att gå till jobbet varje dag.

Svenska Bonnier Publications AB ingår i Bonnier Publication A/S, som är Nordens största utgivare av tidskrifter.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Bonnier Publications

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.